Maxevent.be

Roll-up banners

Met roll-up banners kan je een ruimte direct inkleden. Uw logo of product worden op een elegante en toch opvallende manier getoond in een bovendien superhandig systeem. De roll-ups worden geleverd in een handige draagtas en het gaat telkens om een "all-in" oplossing, simpelweg de cassette uit de tas halen, staaf uittrekken en opspannen en klaar.

Twijfel je tussen het goedkopere banner materiaal of het duurdere polyester om in de cassette te laten steken? Ga je roll-up gedurende lange periode(s) opstellen, bijvoorbeeld in je showroom, neem dan zeker het polyester. Worden de roll-ups vooral gebruikt om telkens op beurzen even op te stellen om hem daarna terug voor een tijd op te bergen? Dan is het banner materiaal een goedkoper alternatief.


(Klik voor een grotere afbeelding)
Project Wolf roll-up, op 170µ polyester gedrukt en in luxe-cassette

(Klik voor een grotere afbeelding)
Van de cassette 'elegant' is vooraan weinig zichtbaar, de print begint mooi dicht bij de grond

(Klik voor een grotere afbeelding)
luxe cassette voor roll-ups

(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.