Lanyards

Bij lanyards kan je heel ver gegaan in de personalisatie. Niet alleen kan uw logo gedrukt worden, we kunnen ook een full color ontwerp drukken via sublimatie. Bij die techniek kan de print helemaal doorlopen tot op de rand waardoor je drukke achtergronden of gradaties in de achtergrond kan ontwerpen.
Polyester bedrukt
Bij deze polyester lanyards wordt de stof van de lanyards voor elke opdracht speciaal op maat geverfd in de gewenste kleur. Er is dus geen stock van beschikbare kleuren, je kan vrij kiezen uit alle mogelijke pms kleuren. De polyester die we in de juiste kleur gaan verven is een zeer stevig, licht geribbeld en zacht materiaal, zodat het ook niet ruw gaat aanvoelen in de nek wat soms bij lanyards anders wel het geval kan zijn.
De bedrukking zelf gaan we uitvoeren met flexibele inkten zodat die kan meebewegen met de soepelheid van de lanyards waardoor de bedrukking duurzamer is. De kleur(en) van de bedrukking kan je ook vrij kiezen uit alle pms kleuren.
Polyester full color
De full color polyester lanyards zijn van een zeer glad en strak polyester gemaakt. Hierop gaan we een full color beeld kunnen aanbrengen door middel van sublimatie, wat een duurzame druktechniek is. Ook wanneer je een 1-kleurig logo op een effen achtergrond wil, kan je kiezen om dit als full-color lanyards te bestellen, omwille van de aparte uistraling die dit artikel heeft.
PET bedrukt
De stof bij de PET lanyards wordt vervaardigd van gerecycleerde PET flessen. Dit geeft een look&feel die sterk vergelijkbaar is met de polyester lanyards, maar dan in een groener jasje. De kleur van de stof kan je volledig vrij kiezen en uiteraard ook de kleur(en) van bedrukking. De stof is zacht en aangenaam om te dragen en ook licht geribbeld van structuur.
PET full color
De stof bij de PET lanyards wordt vervaardigd van gerecycleerde PET flessen. We kunnen deze stof ook zeer fijn weven en ze in full-color gaan drukken via sublimatie. De full color PET lanyards zullen iest meer 'blinken' dan de full color polyester lanyards.
Twill geweven
Bij de twill lanyards wordt het ontwerp niet gedrukt op de lanyards, maar wordt het verweven in de stof. Dit geeft een wat andere uitstraling en zorgt voor een zeer duurzaam resultaat. We kunnen inweven tot 4 kleuren, inclusief de achtergrond-kleur. Want ook de achtergrond moet meegeweven worden het met feitelijke ontwerp.
Polyester buisvormig
Deze versie is een cilinder-geweven polyester. Als je de polyester zou doorknippen, zie je dus in feite een rondom geweven polyster, een cilinder, met een holte binnenin. Dit heeft als voordeel dat het geen randen heeft en daardoor nog zachter (en dikker) gaat aanvoelen. Hou er rekening mee dat niet alle clips beschikbaar zijn voor 10mm.
Onbedrukt voorraad
We hebben een beperkt aantal kleuren van lanyards in voorraad, allemaal in een breedte van 15mm. Deze lanyards hebben onze basic clip type Abby en verder geen andere opties.
Onbedrukt Safety Black
Deze lanyards zijn 25mm breed en zijn inclusief een plastic safety clip en plastic buckle.
Onbedrukt op maat
Als je onbedrukte lanyards wil, maar ze moeten wel in specifieke kleuren gemaakt worden, dan kunnen wij deze kleuren naar jouw wensen aanmaken voor de lanyards. Ook kan je de clips en andere opties nog vrij gaan kiezen bij deze lanyards.
Zeefdruk
De polyester lanyards worden bedrukt via zeefdruk. We gebruiken hiervoor speciale 'flexibele' inkt die goed meegeeft met de soepele lanyard zodat de opdruk geen scheurlijntjes gaat krijgen of gaat afbrokkelen.
We kunnen tot 4 kleuren bedrukken.
Sublimatie (Full color)
Sublimatiedruk.
De lanyards zijn gemaakt van satijn in plaats van polyester waardoor de lanyards ook zachter aanvoelen. Het ontwerp kan in dit geval in CMYK aangeleverd worden. Bestaat je logo in feite maar uit 1 of 2 kleuren maar is er wel een gradatie aanwezig, kan je ook beste voor deze druktechniek kiezen. De beperkingen van zeefdruk gelden immers niet en uw logo kan dan zijn gradatie behouden bij sublimatiedruk.
Inweving
Bij de twill lanyards wordt het ontwerp niet gedrukt op de lanyards, maar wordt het verweven in de stof. Dit geeft een wat andere uitstraling en zorgt voor een zeer duurzaam resultaat. We kunnen inweven tot 4 kleuren, inclusief de achtergrond-kleur. Want ook de achtergrond moet meegeweven worden het met feitelijke ontwerp.
Onbedrukt
We hebben een beperkte stock van lanyards beschikbaar die meteen leverbaar zijn. Maar je kan ook onbedrukte lanyards op maat laten maken. Je bepaald daarbij de (pms) kleur van de lanyards zelf en kan ook kiezen uit de talrijke opties die beschikbaar zijn.
Formaat
Al onze lanyards zijn te verkrijgen in 4 formaten: 10mm, 15mm, 20mm of 25mm

Buckle
De buckle is een plastic stuk dat net boven de haak gemonteerd wordt. Met een buckle kan men daarna de haak loskoppelen van de lanyard, zodat men niet steeds de ganse lanyard van de nek moet halen. Zeker handig wanneer er een vaak te gebruiken item aan de haak hangt, zoals sleutels, een kaart met chip, een usb stick, ...
Safety Clip
Achteraan de lanyard (in de nek) kan een safety clip voorzien worden. Dit zorgt ervoor dat de lanyard openbreekt wanneer er kracht op uitgeoefend wordt, bijvoorbeeld wanneer men ergens blijft achter hangen. Zeker als de lanyards voornamelijk door kinderen zullen gedragen worden, valt het aan te raden deze optie te selecteren.
Badgehouder
Wenst u een badgehouder aan uw lanyard? Een plastic insteekhoesje wordt zeer vaak gebruikt bij bijvoorbeeld beurzen. Het wordt gemaakt van een zacht, zeer plooibaar plastic.
Standaard beschikbare formaten zijn: 90 * 60mm, 60 * 90mm, 94 * 145mm, 84 * 125mm

Deze productietermijnen gelden voor een bestelling van 1000 stuks. Grotere aantallen kunnen voor een langere productietermijn zorgen. Een volledig overzicht van alle productietermijnen per aantal kan u terugvinden op de prijsberekening pagina.
Bij het online bestellen, krijg je een vermoedelijke leverdatum gepresenteerd.

 
Polyester bedrukt
Polyester full color
PET bedrukt
PET full color
Twill geweven
Polyester buisvormig
Onbedrukt voorraad
Onbedrukt Safety Black
Onbedrukt op maat
Zeefdruk
15wd (min. 10wd)

15wd (min. 10wd)


15wd (min. 10wd)Sublimatie
(Full color)

15wd (min. 10wd)

15wd (min. 10wd)

Inweving
15wd (min. 10wd)
Onbedrukt


1wd
1wd
15wd (min. 10wd)

Als u het pakket wenst te laten leveren, geldt er ook nog een levertermijn (1wd voor België of Nederland).

We tonen hier de standaard productietermijnen. In sommige combinaties bieden we echter wel de mogelijkheid om spoed aan te vragen. Een spoedopdracht brengt helaas wel extra kosten met zich mee. De kosten worden automatisch berekend in de bestelfase.

Let op: Productietermijnen lopen van zodra wij de betaling ontvangen! Indien u per overschrijving betaalt, duurt het gemiddeld 2 werkdagen voordat wij de betaling ontvangen, waardoor uw productietermijn wordt verlengd.
Wilt u dit vermijden, kies dan voor 'Online betalen'.
Leen Leeten
order verwerking
leentje.leeten@maxevent.be
Voorbeelden
Enkele voorbeelden van onze creaties. Doe wat inspiratie op!
Vind je niet wat je zoekt?
Heb je nog een ander idee? Hebben we iets gemist? Wij denken héél graag met je mee!
Kerstsluiting
Jaarlijkse kerstsluiting vanaf ma 24/12 tem wo 2/01. Prettige feestdagen!