Maxevent.be

Pasmaten: try before you buy

Pasmaten: try before you buy Vooraleer je bedrukte kleding gaat bestellen, is het handig om eerst over pasmaten te beschikken. Van de meest populaire artikels hebben we een standaard pasmaten-pakket. Als er geen standaard pasmaten-pakket beschikbaar is van een bepaald artikel, zou je er een aparte bestelling van kunnen (laten) maken. Maar het is belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen ons pasmaten-pakket en losse pasmaten.

Losse pasmaten

Losse pasmaten moeten wij speciaal doorbestellen bij onze leverancier en we kunnen die ook niet kosteloos terugsturen naar die leverancier. Dus het is belangrijk om te weten dat we dit als een gewone bestelling zien en dat hier ons retour-beleid op van toepassing is. Het is dan ook interessant om enkel die artikels te bestellen waarvan je vrij zeker bent dat wel iemand van je groep ze kan gebruiken. Als jullie alles gepast hebben, kan je de losse pasmaten immers terug bezorgen zodat die mee kunnen bedrukt worden met de rest van jullie bestelling.

Ons gratis pasmaten-pakket

Ons gratis pasmaten-pakket

Bij onze meest populaire artikels is het mogelijk om eerst kosteloos een pasmaten-pakket te bestellen. Van dat artikel ontvang je dan alle beschikbare maten, meestal in verschillende kleuren. Zo kan je iedereen in je groep laten passen, maar je krijgt het artikel en de verschillende kleuren ook alvast een keer te zien.

Yay Als je dit symbool in onze online catalogus bij een artikel ziet staan, dan zijn pasmaten verkrijgbaar.

Gratis?

Gratis pasmaten? Bijna toch :) We vragen wel een waarborg voor de artikels die je van ons gaat ontvangen. Als we na het passen alles netjes van je terug ontvangen, gaan we je waarborg uiteraard terug betalen.

Naast de waarborg vragen we ook een transportkost van 10 € (12,10 € incl. btw). Voor deze prijs sturen we je de artikels toe, maar er zit ook al een post-label bij waarmee je het pakket kosteloos via je eigen postkantoor terug naar ons kunt sturen.**
Deze 10 € (12,10 € incl. btw) wordt niet terugbetaald.

Als je alles komt ophalen bij ons, en alles terugbrengt bij ons, is het voldoende om de waarborg te betalen.

** Het gratis retour sturen van de pasmaten kunnen we enkel binnen Belgiė aanbieden. Voor leveringen in andere landen geldt de standaard transportkost voor uw land (bijvoorbeeld 11 € excl. btw voor Nederland). Maar het retour sturen van de artikels is in dat geval op uw eigen kosten. Er zal dus geen label bij zitten waarmee u het pakketje op onze kosten kan terugsturen.

De waarborg

Waarborg voor pasmaten De waarborg die we vragen, is geen vaste prijs. Voor elke reeks pasmaten is die anders. De waarborg is gelijk aan de totale waarde van de artikels die je wenst.

Als we het pakket tijdig van je terug mogen ontvangen, wordt alles nagekeken op volledigheid maar ook op beschadigingen. We gaan ervan uit dat alle items in goede staat verkeren en dan gaan we na ontvangst het bedrag binnen de 5 werkdagen terug storten.

Om al onze klanten van de pasmaten gebruik te kunnen laten maken, vragen we wel om de pasmaten retour aan ons te bezorgen binnen de 15 werkdagen. Zo heb je ruim voldoende tijd om iedereen de maten te laten passen en moeten onze andere klanten niet te lang wachten om ze ook een keer te ontvangen. Hou je de pasmaten (te lang) bij, dan moeten wij de artikels opnieuw in voorraad nemen om ook andere klanten te kunnen bedienen. De artikels die jij ontving, beschouwen we dan als verkocht en kunnen niet meer retour gestuurd worden.
Joyce Habraken
Textiel verantwoordelijke
joyce.habraken@maxevent.be
Charlotte De Winter
Textiel medewerkster
charlotte.dewinter@maxevent.be
Tips & Tricks
Hoe verloopt een bestelling? Uit hoeveel kleuren bestaat mijn ontwerp? Tips & Tricks om het juiste textielitem te vinden!
Levering
Termijn: 11 werkdagen of sneller
(voor artikelen die op voorraad zijn)

Transportkosten, ongeacht de grootte van de bestellig:
België: 10€ (12,1€ incl. btw)
Nederland: 11€ (13,31€ incl. btw)
Showroom
Vele artikels in onze catalogus zijn bij ons te bezichtigen. Hou er wel rekening mee dat onze showroom enkel met een trap te bereiken is.

Maxevent showroom Maxevent showroom