Maxevent.be

Stickers klein

We kunnen stickers drukken op verschillende printmedia. De keuze van papier of kunststof is afhankelijk van de toepassing. Tegenwoordig worden de papierstickers heel veel gebruikt door promoteams die er voorbijgangers mee vol plakken. Zij worden zo jullie wandelende reclameborden en de stickers hebben dan vaak een groter bereik dan de klassieke flyers. En de wandelende reclameborden hebben met deze 'spam' meestal zelfs totaal geen probleem 'Hey, kijk naar mij, ik plak vol en ik vind het nog leuk ook''.

Papierstickers zijn niet geschikt voor buiten gebruik, de pvc stickers kunnen wel buiten geplakt worden. De lijm en de PVC zijn weerbestendig. Maar de opdruk, ook op pvc stickers, zal helaas wel nadeel ondervinden van blootstelling aan UV licht. Zoek je stickers die langere tijd buiten komen te hangen, neem dan een kijkje bij onze autostickers.


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.
Full color + wit (4+1/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Bovendien drukken we wit mee wat op bijvoorbeeld gekleurd papier of transparante vellen interessant kan zijn, niet alleen als accent kleur maar bijvoorbeeld ook als onderlaag voor een beel met meer opaciteit.
Zwart (1/0)

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.