Maxevent.be

XL-stickers indoor

Voor binnengebruik kies je best voor stickers die speciaal voor dat doel gemaakt zijn. Met de indoor stickers Kan je je huis op een originele manier versieren, of je kan in je handelszaak tijdelijke acties aankondigen of tijdelijke decoratie aanbrengen (voor Kerstmis bijvoorbeeld).

De textielsticker plakt op zeer veel mogelijke ondergronden (geverfde of behangen muren, meubels, deuren) terwijl de andere stickers in dit aanbod eerder geschikt zijn om op glas te hangen. Zo kan je op de easy-dot transparante sticker een ontwerp in spiegelbeeld aanleveren. Als je dit ophangt naar buiten toe, krijgen de buitenstaanders het ontwerp in niet-spiegelbeeld te zien.
textielsticker - geprinte quote op de muur

(Klik voor een grotere afbeelding)
textielsticker - mooi matte uitstraling voor een subtiele overgang in de muur

(Klik voor een grotere afbeelding)
Easy-Dot wit, close-up

(Klik voor een grotere afbeelding)
textielsticker - voor interieurtoepassingen

(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.