Maxevent.be

Vestiairebonnen

Onze papieren garderobetickets maken het werk bij uw garderobe gemakkelijker. De bonnen zijn aan elkaar bevestigd in sets van 2 of 3 met een perforatiestrook, zodat ze gemakkelijk van elkaar kunnen worden gescheurd. Bovendien is er altijd een gat bovenaan voorzien, zodat de bovenste bon gemakkelijk aan de kapstok kan worden gehangen. De tweede bon kan dan aan de klant worden gegeven. Als je kiest voor 3 bonnen, kan de laatste bon bijvoorbeeld als extra controle in de jaszak worden gestoken.

Je kunt kiezen voor een rond gat van ongeveer 10 mm doorsnee, wat vooral handig is voor kapstokken met een dunne metalen haak. Als je een plastic kapstok gebruikt met een bredere haak, kun je het beste kiezen voor het vierkante boorgat.

We bieden nu ook voorgedrukte garderobetickets aan die direct uit voorraad kunnen worden besteld. Dit is handig als het snel moet gaan of als het niet uitmaakt wat er op de bonnen staat, zolang ze maar genummerd zijn. De voorgedrukte bonnen zijn momenteel alleen verkrijgbaar met een groot gat.
garderobenummers voor tv-show beste singer-songwriter van Vlaanderen

(Klik voor een grotere afbeelding)
vestiairebonnen voor je receptie of event

(Klik voor een grotere afbeelding)
Vestiairebon met groot vierkant gat van 20mm

(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.
Full Color Recto-Verso (4/4)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk. Recto-verso gedrukt, dus vooraan en achteraan.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.