Maxevent.be

Plakletters

Plakletters worden heel vaak gebruikt als autostickers. Het zijn niet-geprinte stickers die uitgesneden worden volgens je eigen opmaak. Je kan bijvoorbeeld enkel tekst in je ontwerp zetten, maar ook logo's of symbolen zijn hierbij mogelijk.

De plakletters worden ook op vitrines of reclameborden gebruikt. Ze kleven op de meeste ondergronden, zolang die egaal en niet-vervuild zijn. Te poreuze ondergronden, zoals niet-gelakt hout zijn niet geschikt voor deze plakletters.

De plakletters kunnen in een aantal kleuren besteld worden, ook fluo kleuren zijn daarbij mogelijk. Elke sticker is steeds voorzien van een applicatietape zodat je de stickers makkelijker kan ophangen. Voorzie in je opmaak 1 ontwerp. Heb je meer stickers van dat ontwerp nodig, bestel het formaat dan in veelvoud, herhaal het ontwerp niet in een grotere opmaak.

Je kan trouwens hier een tips&tricks lezen over autostickers.


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Uitsnijden

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.